Cartonnages Delsaux

We zijn al meer dan 100 jaar aanwezig in de verpakkingswereld en zijn gespecialiseerd in de transformatie van compact karton in gemonteerde dozen, geschenkdozen, promotioneel en verkoopmateriaal alsook luxe verpakkingen. Volgens de archieven, is ons familiebedrijf begonnen in 1858. Daar startte Paul Delsaux, grondlegger van de kartonbusiness in Lille, ons bedrijf en gaf zijn know-how door aan zijn zoon en dit gaat al 4 generaties zo door.

In 1924, installeerde ons bedrijf zijn dozen in Moeskroen (België). Dankzij de groei en onze ambitie, zijn we in augustus 2009 verhuisd naar de industrie zone van Moeskroen, op een productiesite van 5500m², waar we een breed gamma van producten ontwerpen, creëren en fabriceren.

Tevredenheid van onze klant staat vooraan in het vaandel. Het is belangrijk dat de klant op het vlak van budget en zijn sector-specificiteit ons volledig kan vertrouwen. Onze ervaring en oog voor details staan klaar voor onze klant zodat we hem kunnen begeleiden en adviseren in al zijn projecten. Het gehele team ontwerpt op maat gemaakte projecten en kan daardoor veel mogelijkheden aanbieden zodat uw project een succes zal worden.

Daarom kunnen wij de kwaliteit van elke stap waarborgen vanaf het design tot aan de fabricatie. Als eerste stap zorgt ons studiebureau voor het design en is daardoor is een ware inspiratiebron om voorstellen te kunnen doen. Onze development software en plotters maken het mogelijk unieke prototypes van verschillende maten te creëren en decors te printen. Zodoende kan de klant een nauwkeurig idee krijgen van zijn verpakking, de afmetingen en het visueel aspect.